Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

virus
Saturday, December 05, 2009

sori lama tak update.pc aku kat cc kena virus.so aku tak buleh online guna pc aku sbb virus tuh kacau system sampai ke pc yang budak2 nih guna main game.so terpaksa la aku duk layan video ja kat kedai.
actually byk benda nak tulis tapi sbb tak buleh online,simpan ja la.ni pun ada yang dah lupa.ekeke..takpa,bukan nak harung suma hari ini.first of all aku dah dpt potong 1 line streamyx.thanks God finally berjaya potong.so selesai dah sudah 1 misi untuk menjimatkan kos operasi syarikat..la misi menjimatkan kos sara hidup lak.ahaks.berkaitan minyak kereta.
sebelum ni aku ada perasan gak yg minyak keta cepat ja abis.tak mcm dulu.tapi aku tak terpikir pun sbb apa.then 1 hari tuh my wife bgtau yg ayah dia kata minyak ron 95 tuh pembakaran dia cepat.so lagi cepat abes banding ron97.aku pun terpikir ada betulnya.
so 2hari lepas aku mula la misi menyiasat.ekeke.aku try isi ron97 rm20.dpt la dlm 9.76liter.tapi dia mampu p sampai 85-90km (ni minyak shell ron97).hari nih aku nak try ron95 plak.nak tgk jauh mana bley p.sbb la nih aku kalo isi ron95 rm20,arini isi esok dah nak kena isi lagik.so nak tgk hasil experiment aku hari ini la.kalo byul seperti apa yang dijangka,mmg tak guna dah la ron95 lepas nih.satg nak isi ron95 petronas punya.saja nak tgk.sbb orang kata minyak petronas ni xleh p sejauh minyak shell.
btw,3-4hari nih agak letih la.tak tahu sbb apa.nafas pun xberapa clear sgt.maybe sbb resdung tuh.bila nak p check tataw.leceyla kena resdung nih.