Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

This Is It
Tuesday, November 17, 2009

Title serupa dengan posting bart.tapi kalo bart bukan nak cerita tentang MJ,aku plak memang nak bercerita tentang MJ.2hari lepas aku p tgk documentari THIS IS IT nih kat jitra.SUPERB!!terbaik seyh..persiapan yang dijalankan utk konsert tuh sangat2 menarik.walaupun lagu2 yang dinyanyikan adalah lagu2 lama,tapi cara penyampaian kali nih berbeza dari konsert2 HIStory sebelum nih. Penyampaian utk konsert yang sepatutnya diadakan nih lebih menarik atau buleh dikatakan sangat2 menarik.sayang konsert ni tak sempat dilaksanakan.manusia hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan..

DISCOVER THE MAN YOU NEVER GET TO KNOW...tagline documentari nih..memang pun.dari filem nih dapat tgk peribadi MJ.sangat humble,sangat sopan."God Bless You","Thank You","I love You",perkataan2 nih sentiasa dibibir MJ..cara dia bekerja dengan krew2 dia tak mencerminkan yang dia menganggap dirinya sebagai superstar.cuma tentang hal keIslamannya,wallahualam.tapi kalo tgk dlm filem nih,ada satu part masa depa berlatih tuh,dia pakai jaket hitam dengan lambang salib di belakang jaket.so pikir2 lah.



Lagu2 MJ banyak memberikan inspirasi kepada ramai orang.video klip lagu2 juga banyak memberikan inspirasi.sememangnya MJ ialah LAGENDA yang tiada ganti.Thanks MJ.May God Bless You.Rest In Peace - SAYONARA