Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

sakit badan
Tuesday, November 17, 2009

Semalam aku p gym.dah lama sangat tinggal.last p sebulan b4 nikah..duk ada 6bulan lebey dah..tgk orang len dah tegap2 dah.aku duk tara 2 la jugak.awek2 cun yang keja dulu pun dah tadak.mcm besa aku start dengan berjoging dulu..sempat la bakar 30kalori lemak2 dlm badan.xleh byk2 sebab dah rasa sakit di kaki..lama sangat xberjoging kan.itulah..

then p la ke tempat org angkat2 besi..dulu masa kerap p dah leh guna mesin2 tuh angkat beban 38kg.la dah kena start ngan 28kg balik.mo hat mesin utk chest tuh lagi lah,kena 18kg terus..xterdaya dah nak beban 28kg.lama sangat tinggal itulah..ada mamat sorang tuh la dah leh sampai 78kg..berat lagi dari berat badan dia.(actually aku lagi berat dr mamat tuh..dia nya berat badan xsampai 70kg pun)..hampeh toi..pagi nih bangun dah saket2 badan.nak kena kerap p balik lah..bart,tunggu pa g,dpt gaji nanti jom join jadik ahli..;-)