Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

78.5KG
Thursday, November 19, 2009

Petang kemarin mcm besa,aku ke gym lagi.even saket otot2 nih tak lega lagi tapi gagah gak p.konon nak wat fitness ja tapi hampeh,main besi gak last skali.ni kes treadmil penuh la nih..ramai plak umat yg berkunjung ke gym la nih..

masa dah abes main angkat2 besi,duk lepak ngan sorang mamat nih sementara duk menunggu nak dpt guna treadmil.dia nih pun baru ja join jadik ahli.dia ajak p timbang berat.aku haram tak penah tau pun dlm gym 2 ada alat penimbang..aku letak kunci keta ngan botol air kat tepi(kununnya benda2 tuh tambah berat la tuh)..bila nek ja timbang,mak aih!berat aku dah cecah 78.5kg..2 anggaran ja sbb mesin bukan digital..main agak2 ja.tapi dah hampir pada 79kg la jugak..ekeke..ni mau sket ari g leh cecah kategori heavyweight nih..ni la berat yg paling tinggi aku penah cecah.

kes nih yang duk rasa nak kena kerap p slalu gym nih p men treadmil tuh..membakar lemak2 yang ada di badan..ekeke