Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

PAPADOM TERBAIK!!
Tuesday, October 13, 2009



Semalam me n my wife keluar jalan2.maklumlah ada orang 2 dah bising2 kata kurang masa bersama.ekeke.so kami decide nak pegi tgk crita PAPADOM.memang dah lama tunggu cerita nih keluar.selama 1jam 55 minit duk dalam panggung BIG C dekat AS MALL tuh,ternyata tak mengecewakan.tak salah or tak over andai dikatakan PAPADOM nih FILEM MELAYU TERBAIK setakat hari nih.dari segi permulaan cerita,sususan crita,lakonan pelakon2 dan skor muzik,memang class!!selayaknya untuk menang FILEM TERBAIK masa FFM 22 ari2.

Permulaan cerita dgn bergambar di kedai Nasi Kandar Saadom Cawangan Tepi Dinding Kedai diikuti dgn lagu nyanyian kumpulan boria dah menunjukkan yang filem ini sangat menarik.Liyana Jasmay pun sangat comel dalam filem nih.ahaks.


"Rambut nak ikat berapa hari nih?" - Saadom
"Ikat satu" - Miasara
"Kita ikat tigalah" - Saadom



Aku suka dengan lagu Miasara.sedap layan.apa2pun,filem nih mmg terbaik.Norkhiriah,Farid Kamil,Que,Scha semuanya berlakon best dalam filem nih.Bagi yang belum tgk,or bg yang selama nih tak suka filem2 Afdlin,p la tonton filem nih, filem nih lain dan terbaik.tadak lagi kroni2 afdlin dlm nih.no ac mizal,no awie,no hans,no harith.


aku nih jenis yang susah nak tersentuh tengok filem-filem nih.ada la 4-5 filem ja yang mampu buat aku 'touching'.2 pun filem2 omputih la.tapi filem nih mmg da best.part lawak best part sedih pun best.mmg sangat2 tersentuh.tambah2 plak dah nak jadik ayah nih kan.ekeke..so terasa la dengan kesungguhan Saadom memberi yang terbaik untuk Miasara.



p/s :bart,lekaih balik kedah.aku nak p tgk skali g filem nih.jom!haha