Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

Movies
Tuesday, October 20, 2009

Semalam bosan2 aku layan movie kat umah dengan murni.kami tgk cerita COMMANDO.cerita lama lakonan ARNOLD SCHWARZENEGGER.cerita ni ala2 RAMBO 1 sket.sorang bekas tentera yang slumber sorang2 dia leh lawan suma org jahat.agak sampah jugak la cerita nih tapi sebab ni product HOLLYWOOD,so xramai pun pertikai cara hero lawan dalam nih.cuba kalo ni produk BOLLYWOOD or filem Tamil,mesti ramai yang maki kaw2 nya.antara ayat2 yang mungkin keluar,

"hero tembak skali ja kena,jahat ramai2 tembak hero xkena"
"pistol depa peluru xpenah abes"
"kuat gila hero sampai leh slumber ja cabut seat kereta guna tangan"

actually banyak lagi filem2 hollywood yang agak sampah.sampah dari segi penceritaan la.aksi yang xlogik akal.xpercaya?cuba la tonton filem2 nih

1.JOHN RAMBO aka RAMBO 1
2.COMMANDO
3.SHOOT'EM UP
4.RUNNINGMAN
5.MAD MAXX

anda jugak buleh try tonton filem2 hollywood nih yang bg aku sangat menarik tapi kurang popular

1.INVINCIBLES
2.DAYLIGHT
3.DUPLICITY
4.ENEMY OF STATE
5.POSEIDON
6.GHOST SHIP
7.PERFECT STORM
8.B13 (katanya dah dibuat versi hollywood dgn judul DISTRICT 13)

Tapi apa2pun,aku stil menunggu filem dari indonesia.bukannya minat sgt dgn filem indonesia tapi yang 1 filem nih sangat best.mengangkat kembali martabat dunia silat. lihat trailer nih



http://www.merantau-movie.com/

tapi rasanya filem nih tak masuk wayang Malaysia.wayang Malaysia nih banyak ambil filem2 sampah lakonan pelakon terkenal saja.