Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

Bulanmadu yer
Sunday, August 23, 2009

dah lama tapi saja baru nak post..ada la lepaih 2mgu kawen cam2,my wife n i (chewah!dah berbini aku nih..ekeke), p berbulan madu.tadakla jauh pun.perak ja.kami lepak di bukit merah.ada la dlm 3hari 2 malam.plan asalnya nak ke bali sbb dpt dapat pakej holiday dr uptrend, tapi sbb budget xbyk, so kami simpan dulu la pakej tuh. bulan madu ni xkesah pun jauh ka dekat,yang penting dpt p jejalan berdua (jauh dr adek beradek sat) :P



menikmati sarapan percuma..(pakej dlm hotel)

memandangkan free,kami bantai sesedap rasa.lagi xkenyang
lagi tuh kami xbangun..ekeke



























senyum ja kami.(",) bukan sbb pa,sbb dah kenyang sgt la tuh.kenyang perut suka hati.. manis dak senyuman pengantin baru nih?ahaks





















mula duk teringin nak duk kat KAMPUNG AIR CHALET kat belakang tuh,tapi apakan daya,musim padi,tasek kering so kampung air 2 depa tutup.tgk pic dlm website depa mcm best ja tempat tuh.
















dah ada laki pun duk termenung jauh g..ekeke..duk pikiaq apa pun tataw.ka duk ngidam nak nek boat kat c2..;p

dialog yg mungkin ada dlm fikiran isteriku
"kekanda,alangkah indahnya jika kita dapat menaiki bot itu.kita bersama menyusuri tasek ini yg tidak diketahui originalitinya..erm.tapi apek dreba bot 2 kita xyah bg dia ikut lah.kacau daunlah." - dreba bot?ka kapten bot?tapi bot kecik ja.panggey apa ya?ekeke















di muzium..camna nak kata cintakan malaysia kalo xmau amek tau sejarah negara..;p





















berpoyoan di dalam waterpark..xcadang pun nak mandi dlm tuh.tapi sbb tasek merah kering.nak p pulau orang utan xbuleh, so layan ja la waterpark pun..




















terbaik dari zoo!!!!!!