Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

Wait a minute
Sunday, May 13, 2007

last nite i read one blog.very controversial one.i really like dat blog. i really wanna know bout dat guy.why he choose to be an ATHEIST..mamat ni mcm suka berfikir dah curious.dat is gud.tapi sayangnya, disebabkan terlalu byk berfikir 2 yg wat dia buat keputusan terlalu cepat utk menjadi ATHEIST!
there are a lot of people dat really concern about him and really wanna help him.but there are also some people yg nak berlagak pandai.konon2 ilmu agama tebal tapi pemikiran cetek.blaja QURAN dan tafsirannya dah budget kata hebat.tapi salah fahaman.dat guy with nickname GOIMAALIK should really learn again about QURAN DAN TAFSIRANNYA..jgn la bg fahaman salah kepada insan yg sememangnya sudah berpegang kepada fahaman salah.pendek kata JANGAN MENYESATKAN ORG YG DAH SEDIA SESAT..nanti sesatnya makin jauh sampai x jumpa jalan pulang. aku tak tahu la apa perkembangan lanjut si mamat sesat ni lepas ni becoz he alredi closed his blog.adeyh!papapun harap dia akan mendapat jalan pulang.
2moro start final xm.konon nak study kaw2 punya!tapi haram.esok xm la ni aku x stadi pa g pun.adeyh!latep latep!mmg susah nak ubah sikap yg dah bersemadi dlm jiwa nih..haha..but still have time 2 stadi apa2 yg patut nih.finishkan update blog ni sat..muahaha..14-17 xm.stret xdak rest.then cuti smgu.maybe nak balek kedah sat.nak amek videocam ngan kamera.nak guna masa farewell party nih.kenangan last di MMU dgn coursemate ni.dah sem last baru la nak rapat2 ngan budak2 kelas.aiyoyo!
hurm..dah2.nak p stadi.tapi sblm 2,nak promote cerita SUMOLAH kat angpa suma.LAYAN BEB!sumpah x tipu.cerita ni style.patut bangga ada produk MALAYSIA yg baguih cam nih..JOM2 p layan ramai2.aku nak layan buat kali ke2 lepas nih..
GUDLUCK IN FINAL XM 2 ALL MY FRENS!
NOKOTTA!!!