Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

haih!
Sunday, May 20, 2007

its 1146 am.i should have been in the bus rite now on da way back 2 my hometown.BUT, i still in front of my pc memblogging.WHY???why im not in my bus?..hurm..no other better answer than AKU TERLEPAS BUS!!!!!!aiyark!!!bus pukul 930 pagi td tapi aku bgn kul 1030 pagi.haih!burn RM40..
smlm aku p tgk wayang.muvie SPIDERMAN 3..guess what?even muvie 2 dah 2minggu,but it still FULL HOUSE.maybe sbb nama muvie 2 seniri dah mmg blockbuster.dats why ramai org tonton.BUT, the muvie is not as good as the previous series.bosan sgt.tapi bila nama dah cukup besar,lepas 2 filem 2 plak filem hollywood, so even x best pun,still pecah panggung.

seriously i said dat dis spiderman 3 is not a muvie dat u can recommend to ur frens 2 watch it.BUT, there is a movie dat i would like 2 recommend 2 all my frens 2 watch it and I BELIEVE u'll not regret watching dis muvie.the muvie is SUMOlah!!the malaysian muvie.
dis is a very nice muvi.banyak pengajaran yg kita buleh dpt dr filem nih dan semuanya dipersembahkan dlm bentuk humor.filem ni SERIUS BEST!anda x akan bosan seperti mana anda bosan menonton SPIDERMAN 3.kalo spiderman yg bosan 2 kita suma leh buat bg pecah panggung,why not we make it PECAH PANGGUNG for this malaysian movie??kalo nak dibandingkan dr segi visual dan kesan effect or action, SUMOlah mmg x buleh lawan spiderman.tapi dr segi quality penceritaan,i think SUMOlah is quite better.cuma maybe mentality kita rakyat malaysia nih ja yg terlalu mengagungkan filem luar.filem malaysia mmg diakui x byk yg menarik.slalunya cuma cerita2 cinta low level or komedi slapstik.but there are a few good movie dat malaysian people need 2 watch n support it.SUMOlah is one of the movie.filem2 afdlin shauki sememangnya diketahui lain dr filem2 malaysia yg lain.tapi SUMOLAH ni adalah produk yg lain dr filem2 afdlin yg lain.its BETTER than his 3previous movies.tapi sayangnya,disebabkan this filem released in MAY,terpaksa bersaing dgn SPIDERMAN 3 dan PIRATES OF CARRIBEAN 3. .dgn mentality org2 malaysia yg still lebih memilih filem luar berbanding filem tempatan, i feel sorry 4 dis SUMOlah, A GOOD MOVIE WITHOUT A GOOD KUTIPAN..
Tun Dr Mahathir pernah kata suruh dasarkan amalan PANDANG TIMUR..bukan dr segi cara kerja dan kemajuan saja,tapi kita mesti lihat dr segi menghargai barang buatan negara seniri.penduduk jepun lebih mengagung2kan their own product compared 2 imported product.so,kenapa kita x buleh pandang amalan 2?LETS GO AND WATCH OUR MALAYSIAN FILM.LETS MAKE MALAYSIAN FILM LOOKS BIGGER THAN imported films..HARGAILAH PRODUCT MALAYSIA..;-)