Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

hurm
Thursday, April 05, 2007

mcm yg duk agak..smlm last game lawan unity kena bantai kaw2 nya..tapi yg xsyoknya sbb masa game 2 aku dah mmg tadak mood nak men.dah la 2,dlm pdg duk kena marah leh even aku xrasa 2 salah aku..ada skali ja yg mmg aku silap sbb ralit..yg lagi 1 2 aku xrasa aku salah..haih!abaikan ja la..yg penting smlm penat gila..dah la penat,kena men full time,pas2 mlm midterm plak..masa midterm 2 nak tuleh pun tadak tenaga.dgn xsetadinya.so entam ja sesedap rasa..abes midterm p soprtplanet.lawan king of the month..kalah kali nih.tapi yg xbestnya sbb aku men buruk gila..paling buruk la aku rasa..maybe sbb aku dah penat sama.pas2 smlm mcm konpius aku patut men mcm mana..haih!men pun sat2 ja sbb mmg tadak tenaga dah..balek dr 2,duk sat tgk bola lak.man utd lawan roma..man utd kalah 2-1..haih!tapi ok la sbb ada away gol..2 yg penting..pas2,disbbkan terlalu penat dan emosi pun xstabil,aku lena pun mcm xlena ja..haih!aku xsure pukui bapa aku terjaga,tapi stat dr terjaga 2 aku dah xleh lena even aku duk pusing sana pusing sini...lama gak la..aku siap leh dengaq g bal ngan zarul duk tukaq2 luahan hati depa..bercerita ttg 'tut'...muahaha..kelas kui 10.budget dah xleh lena ni leh la p kelas even badan penat.tapi leh lak lepas 2 terlena terus plak..haih!xdak rezeki nak ke kelas la kot..hahaha..sok ada tenement badminton..aku xsure g nak men ka dak nih..paha aku sakit dr game ptg smlm.pas2 ibu jari tgn kanan pun sakit sbb berlaga masa men futsal smlm..mcm payah ja nak men nih..haih!

Labels: