Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

dah lama
Wednesday, April 04, 2007


erm..dah lama x update..mlm ni nak lena xleh.so saja buang masa sat update benda alah nih..sok ada 3 benda nak kena wat..1st,ptg sok men bola lawan unity.last game dlm grup.nak kena bantai bapa 0 pun aku tataw la nih..2nd,mlm ada midterm kui 8-9...study aram x pun.standard la tuh..muahaha..pas2 last skali,lepas xm kena bergegas dgn pantas nya ke sportplanet.lawan king of the month..arap2 sok mng.nak tshirt ja..xmng kalo nak wat cana.tadak rezeki g kot..sem last dah nih,nak gak try sbyk mana tenemnt yg mampu..nak kumpui kenangan n medal..;-)
kalo bola padang,sbb dah terkeluar dr champs league(thanks god ssb terkeluar),so leh la tumpu kat mmu cup ja.xbyk saingan sgt..harap2 leh mng cup kali nih..erm..dah2..duk buang masa baca blog aku lama2 watpa..p setadi ka wat esemen ka p..haha