Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

M.A.L.A.S
Tuesday, December 12, 2006

yeah!monthly report dah siap.lega.sok leh email kat advisor.awai 1 hari dr due date.gila ah!..sok aku nak blah p sp ngan membe aku.lepas sana sehari kot.pas2 dia kata nak p kl sat.p naik keta.aku on ja dah dia support..jumaat ni plak nak p LOST WORLD TAMBUN..2 pun kalo jadik la.dah lama teringin nak p nih..
erm,aku sebenarnya nak post pic2 masa kenduri ri2.tapi maleh plak nak ubah saiz pic2 tuh.kalo x ubah xlepas nak upload.haih!nanti2 la aku upload.lepas balek dr sp ka.nak tgk wayang sama nih sok.kalo sempat nak tgk GRID IRON GANG..cam narek ja aku tgk.
la aku duk pulun kontek membe2 lama sama.membe2 masa darjah 6.nak wat reunion nih.ari2 meeting ngan 5org budak kelas dulu. masa meeting 2 jumpa la balek ngan budak cun kelas aku dulu.haih!..duk dak duk dak duk dak duk dak.(bunyi jantung aku nih)..muahaha..dulu lawa la pun still lawa.haih!..wakaka..x sabaq nak tunggu reunion nih.nak jumpa balek geng2 laki kelas aku dulu.abes ja perjumpaan nanti,kalo jadi kami yg laki2 nak p KUALA PERLIS..p makan IKAN BAKAQ..kalo x pun,FUTSAL la..apa lagi.dah ada ramai nih..tunggu bapak g..muahaha..nak join ka bart men futsal mlm tuh?