Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

I WRITE SINS NOT TRAGEDIES
Sunday, December 17, 2006

aih!direk time aku xdak angpa duk celoteh sakan kat aku nya kotak ngumpat..ngumpat pun sakan gak!bila masa nya aku p umah mentua aku wahai cik nana?haih!pandai2 aja kamu..aku mgu ni cam bzy2 sket.2yg maleh sket nak update nih..prektikal la katakan..;)
baju team futsal 809E(bukan nama sebenar),aku setuju ja kalo kaler purple,tapi kalo maroon 2 payah sket la kot.x minat deh!baik pink kaler ja..wakaka..pikiaq la nama team umah sama weh..pikiaq yg style2 sket.tshirt nak no brapa pun xkesah.aku just nak no 13..haha..tapi kena tolong p antaq printla sapa2..waru ka,zarul ka, bart ka, bal ka..aku nak handle pasai nanyo.2pun kalo nanyo leh join champs league la sem depan.nak wat rombakan besar2 an.nak wat nanyo wajah baru.so sila2 training hard wahai2 membe2 ku.kang kalo xdpt men 1st 11 jgn marah lak..;)
disebabkan blog ni tadak budak dr team len baca,so aku senarai dream team aku utk sem depan:
GK :MEOR (xmo kawan ngan pali sbb reject offer nanyo)
RB :FARUK
CB :APIS (saja suka)
CB :MAN (flamengo)
LB :WAN
RM :BART (zarul pun akan challenge bart utk position nih)
DM :WARU SAJA SUKA (posisi ni still open.so waru kena train hard..haha)
CM :LATHEF (posisi ni pun still open.kot2 dpt midfield mmu.muahaha.akan aku usaha cari)
LM :IZHAR/ZARUL (kena tgk time frenly nanti sapa leh starting)
ST :JAKPO
ST :YUS

SUBSTITUTE
1.PAPAQ (madu bal)
2.AZMIE
3.IZHAR/ZARUL
4.BURN
5.NUAR (kalo nuar stuju la.nuar demand!)

ada membe2 kita yg aku tertinggal x?aku budget nak 16 org ja kali nih.tapi tatawla.takut jadi cam sem lepas.yg aku tau,nanyo kali ni bukan cam sem lepas.main still mau fun cuma kali ni kena tegas sket bab pilih player..
erm..kalo ada sebarang pandangan dan pendapat yg nak dikemukakan utk kebaikan nanyo,sila kemukakan pandangan anda di kotak ngumpat.aku akan pertimbangkan pandangan2 yg difikirkan bernas..