Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

1 Malam Di Kota Melaka
Tuesday, November 14, 2006

Last week bebudak cyber mai melaka.so ari sab2 malam 2 sblm men futsal aku,bart ngan waru bawak la bebudak ni jalan round bandar bersejarah ni..amek gambaq benda2 bersejarah mcm a famosa suma 2.tapi ery ja pelik sket,benda bersejarah yg dia jumpa yg nih..:-
haha..agaknya kat cyber dah xjumpa kot benda nih.agaknya cyber dah terlampau 'maju' kot sampai lori ni dah xujud..byk g gambaq2 yg kami amek malam 2..scroll la lagi kalo nak tgk..
bawah ni tugu hidup bakal pejuang2 anak melayu..(agaknya la)..haha..suma ni arapan malaysia nih...


scroll lagi..kamon2..byk g nih pic2 kat bawah..(emoticon senyum sumbing)

dalam kota nih..bart serupa ngan duk sedia nak nyanyi lagu negaraku tuh..gila patriotik..



penyokong liverpool bergambar dengan 'the gunner' sblm dibedil 3-0..

awat buat muka cam2 waru???


4 budak cyber yg tersesat kat melaka bergambar di depan balai selepas membuat laporan..



kat c2 ada tulis "do not climb"..tapi....erm..seniri paham la no..muahaha
dialog bart "ni tiket wayang utk tgk NANA TANJUNG, bukan tiket keretapi"
dialog waru"ala(dgn suara menggoda),boleh la bang.tiket abes.xsempat beli.tiket ni ja ada.kira ok la bang"
dialog bart "wei drebar!ang nak p mana?ni sapa nak bawak keretapi nih?"
dialog drebar "aku nak turun sini ja..hentian seterusnya PLAZA HANG TUAH..jauh 2.satg aku nak balek umah payah.kena naik bus JEBAT,pas2 kena naik teksi KASTURI..ang la bawak"

AMARAN:DONT TRY DIS AT HOME,KAT RAILWAY STATION BOLEH....
kecik serupa ngan org duk nyanyi lagu industan lam filem nuh..kecik,"TUM PAASE AAYE"
bart."YU MUSKURAAYE",hery plak sambung "KUCH KUCH HOTA HAI"
dan lastly goodbye dr aku..saja melawak lam nih.jgn ada yg terasa lak.lawak2 ja noh..c u in da next posting..cau!