Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

Scandal Of The Week and Drama Of The Week
Friday, October 13, 2006

ramai yg duk tanya aku pasai scandal of the week yg aku tuleh dlm previous post.so, utk memadam segala persoalan dan teka teki yg bermain di pikiran rakan2 suma,aku dgn baik hatinya memberi explanation kat cni..muahaha..actually i want 2 put their photo but because of some technical problem,so xdpt la nak letak.kena tunggu MR.BENRY edit dulu photo.kalo ada rezeki nanti dlm post2 akan datang aku letak.kalo rajin la 2 pun..tapi buat sementara waktu,utk menjaga hati pihak2 yg terlibat(hahaha),aku bg hint ja la..cuba tgk balik pic yg aku tuleh scandal of the week(previous post)..ada gambaq sorg laki,dgn sorg pompuan kat sblh kanan laki 2..depa 2 ni la scandal of the week..kalo xdpt gak,pandai2 la tanya sapa2 yg tau..muahaha..ni gosip paling hangat utk mgu ni..LEBIH HANGAT DARI BIASA!!..sapa2 yg nak bg pendapat pasai scandal baru nih,sesuai ka dak,kata2 perangsang kat depa ka,sila la berbuat demikian kat chatterbox aku..sila2..jgn malu jgn segan jgn xmenyibuk.bab2 nih kita kena menyibuk..haha..

tapi mgu ni bukan takat scandal ja,drama pun ada gak.aku pagi td duk lepak2 tgk fara fauzana(oh fara!) kat tv,skali dengaq bunyi bising kat luaq..dengaq bunyi cam org gaduh.skali bila aku p tgk,mmg btoi org gaduh..jiran sblh umah aku ngan depan umah aku..sorg pangkat nenek sorg pakat makcik, bergaduh apa aku pun tataw..2 2 cina..begaduh sampai baling2 papan(kalo xsilap papan) ngan benda apa ntah..pagi2 buta dah gaduh2..bising2 kat luaq..aish!tapi layan gak tgk warga tua bergaduh nih..hahaha..aku,zarul ngan iqbal la duk layan tgk td.budget ada tembak menembak(wakaka) ka td.buleh gak layan live.slalu tgk lam tv ja.tapi tadakla plak.depa duk main baling2 papan ngan baling2 sampah ja..hampeh toi!time ni xmau lak uncle sblh umah ni kuaq sound makcik2 ni sbb depa bising..hahahahaha..

apapun,exam dah settle.tunggu supp paper la plak nanti..mlm ni layan futsal lu.sok kalo ada rezeki aku p cyber, kalo tadak rezeki lepak umah sorg2 la..ahad br balek kedah..raya!raya!raya!raya!