Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

Moment Of Joy!
Saturday, October 14, 2006

malam last sebelum suma balek cuti n balek beraya jadi antara malam yg menarik.futsal,kemaih umah dan men golf adalah antara aktiviti2 sempena malam last nih..snooker pun layan gak td..layan jerrr...bab futsal paling best.team umah ni,"Selat Kangkang"(nama xrasmi)mengekalkan rekod tanpa kalah..dah la rekod still clean,pas2 malam ni suma peform kaw-kaw nya.terutama defend utama,BAMBELL..bambell paling meletup la td.kental gila."madu" dia mmg bukan saingan bal lagi la kat court tadi..tahniah bambell..zarul plak score byk gila td.tapi dia terpaksa tarik diri last2 minit disebabkan kecederaan otot paha.(doubtful 4 next game).
balek dr futsal singgah sahur kat subaidah.then, bila dah sampai umah,kami kemaih2 umah plak.dekat2 nak raya nih,kena la kemaih sket.kang tetamu nak mai nanti biaq nampak berseri-seri anggun menawan..sambil2 kemaih umah 2,sambil2 asah bakat men golf..AKAN TETAPI!!!!!sebelum kemaih umah 2,zarul ngan waru dah kena baling ngan tepung n teluq yg AMAT BUSUKKKK!!..zarul yg paling teruk.dah la pakai baju man u baru.1st time pakai lak 2.terus kena tepung..NASIB LU ORANG la kan..muahaha..budget buleh terlepas la.jgn mimpi la..dah plan baiknya td.waru pun plan sama tapi dia seniri terkena gak..wakaka
team futsal umah..TAHNIAH kerana mengekalkan rekod bersih!!
ni dah abes men dah nih..apa yg jelik ttg gambaq nih??
apa yg pelik ttg gambaq nih????
apa yg menarik ttg gambaq nih??
bergambaq sebelum sesi mengenakan zarul dan waru....tgkla baju baru zarul yg still bersih
ya..ini selepas operasi sukses..baju baru dah kena latam teruk..muahaha
eyh??mastermind utk plan ni pun terkena gak ka?hahaha
gaya baru utk bermain golf..xyah pakai baju berkolar suma.seluaq slack pun xyah..mcm ni cukup.
bal tgh cuci sawang guna kuasa mata..power gila bal..cyril abes!!!
mari2 mengemas..gotong royong amalan mulia...
eeewww!!
mana white ball?bal tiru skill aku..cis cis cis...
satu matlamat,satu tujuan.satu destinasi...

ptg ni maybe nak chow p kl.sok balek kedah..so utk suma,SELAMAT BERCUTI n SELAMAT ARI RAYA..MAAF ZAHIR BATIN YERRR!!chowZ!!