Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

Meh Kita Teka Meh
Monday, October 09, 2006

meh la ramai2 kita teka brapa paper sem ni yg aku akan kena amek supp..muahaha..sem ni sem paling maleh.final xm cam x xm ja..lagi 2jam nak EXMA(bak kata waru) baru aku study..study HANAY(bak kata waru gak) 2jam mana nak cukup..tapi seniri tanggung la kan.sapa suh xstudy awai.tapi 2 la, memang maleh gila nak study.tambah2 plak drama korea yg aku donlod 2 dah siap..lagi la..dulu aku dah donlod drama nih.tapi sbb tadak LYRIC(bak kata iqbal) aku buang balek.ni aku donlod balek.dok layan sampai episod 10 dah..tara dok xm pun sampai episod 10 dah aku layan..muahaha..tgl lagi 2 paper g nih..retail ngan adv stat..ni pun tataw la aku nak study bila..cuak gak nih.tapi maleh.sem depan dah la prektikal.kat kedah lak 2.aish!kang kalo kena supp kang kena balek mai cni amek supp ...abes supp kena TRIUH(bak kata pali) balek kedah..erm...apapun,wish me luck 4 next 2 paper..kepada bebudak umah,sok nak BERNUKA(bak kata bart) katna?pas2 pada geng mcr,bila nak jamming?aku nak test VOCAB(bak kata zarul) nih..hahaha