Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

DNangka, Burger King, Tomyam Classic
Wednesday, October 11, 2006

sepanjang 3hari ni asyik berbuka kat luaq ja.bazaar ramadhan dipinggirkan buat seketika..mula2 hari ahad ari 2.p berbuka kat DNangka.nak celebrate besday waru sama time 2.celebrate awai.mula2 nak makan kat tomyam klasik,tapi sbb terlambat,so terpaksala p makan kat DNangka.tapi DNangka pun buleh tahan gak tempat dia.
bal suap kek kat besday boy..malu2 plak waru tuh..muahaha
antara makanan utk berbuka ari 2.
sedap ka bal?sakan makan..
..jemput2

pas2 isnin p makan kat burger king lak.mula2 dah plan,nak beli kat bazaar ja,skali sbb bal nak p mp, dia ada benda nak beli so last2 decide p berbuka kat mp la..kali ni p 6org ja.lagipun dah lama xmakan kat burger king nih.so layan jerrrr...abes makan p round2 kat dataran pahlawan.
ececece..pali usya mana tu pali..
ni kat dataran pahlawan
eh?

pas2 ari ni,p makan kat restoran tomyam klasik lak..aku mmg duk teringin sgt nak makan kat cni.finally,dapat gak makan kat cni..muahaha..time kat cni "scandal of the week" menjadi bahan utama..wakaka
guys

girls..eh?mana mayun?
scandal of the week..wakaka..jgn marah aaa..
yummy!
posing ramai2..ha, ada pun mayun..

esok stat p bazaar ramadhan balek.kepingin nasi beriyani tanam lak..muahaha..ari ni ada paper.sok pun sama.pas2 abes dah..leh ENJOY!!jumaat leh p tgk wayang.balek tgk wayang men futsal lak..pergh!!best2!!dah2!!cukup2 la tuh baca blog aku.p study nuh..nak exam..hahaha