Tentangku

Photobucket
18, Damai Street
If you can't take me at my worst,
you don't deserve me at my best.
Jika kau tidak dapat menerima keburukanku,
kau tidak layak menerima yang terbaik tentangku.

Laman Bicara

...

Terbaik

nurfaliha
bart
kamal
cikinto
kodoks
manutd
jom buat duit
buat pencinta sejarah
Lathef Mutalib

Create Your Badge


Koleksi

October 2006
November 2006
December 2006
January 2007
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
March 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009


Credits

Lathef and Wife
Photobucket
Ramai kerrr?

Layannn..

Almost Die!!
Tuesday, October 31, 2006

ari ni aku kuaq dr pagi ngan mak ngan mak teh aku..kuaq p manggey adik beradik mai kenduri ujung bulan nih.time2 ni la aku nak kenai adik beradik belah mak aku pun.punya la ramai tapi haram sblm ni aku xkenai pun.kalo jumpa kat jalan sah2 xteguq nya.xkenai.ni br aku nak kenai2..time2 ni la br tau byk sedara2 pompuan baya aku yg cun2..wakaka..letih ari ni jadi drebar p sana p sini.satg nak kena lena sat kot.malam kang champs league plak.
tadi masa p 1 umah nih,aku parking van tepi jalan.aku park 2 makan jln cket la.masa aku nak jalan ke blakang van,aku xperasan ada keta duk mai laju.sib baik keta 2 laju,xsempat aku nak letak kaki atas jalan keta 2 dah lalu depan aku.tekejut aku..kalo aku jalan dulu sblm keta 2 sampai depan aku td,mau gak aku yg 'jalan dulu' td..aish..br ja smlm duk sembang takut eksiden,ari ni hampir2..
smlm p perak,antaq adek aku balek uitm,budget leh la nk p umah membe2 kat perak.yg dekat2 ja la.tapi hampeh.1 umah pun aku x p.kol kecik xdpt.kol hery xberjawab.kamal plak dah balek cyber..aleh2 aku p ipoh parade.beli kaset MCR pas2 terus balek kedah.kaset 2 budget nak dengaq lam keta sbb aku drive sorg2.dah la ngantuk.kang bosan2 aku terlena plak time drive.tapi aram g,rupanya keta kak aku 2 xleh pasang kaset.ROSAK!!cilakak btoi..mau xmau aku nyanyi seniri la lam keta..melalak kuat2..haha..bukan ada org dengaq.nak dengaq siaran radio xclear.sampai kat area2 utan cket dah line xelok dah..
erm..time2 prektikal ni agak membosankan.aku xleh imagine cana nanti bila dah keja.duk umah.dah xduk umah sewa.xleh nak lepak2 mcm la ni..adeh!mesti mcm xbest ja.dah la kat kedah ni aku xramai membe.time2 dah keja nanti mesti rutin hidup aku pagi p keja ptg balek lepak umah sampai malam..BOSAN2!!!tapi mau xmau still kena keja gak..



I Don't Love You
by My Chemical Romance

While when you go
Don't ever think I'll make you try to stay
And maybe when you get back
I'll be off to find another way

And after all this time that you still owe
You're still the good-for-nothing I am not
So take your gloves and get out
Better get out
While you can

When you go
Would you even turn to say
"I don't love you
Like I did
Yesterday"

Sometimes I cry so hard from pleading
So sick and tired of all the needless needing
But baby when they knock you
Down and out
It's where you oughta stay

And after all the blood that you still owe
Another dollar's just another loan
So fix your eyes and get up
Better get up
While you can

When you go
Would you even turn to say
"I don't love you
Like I did
Yesterday"

When you go
Would you have the guts to say
"I don't love you
Like I loved you
Yesterday"

I don't love you
Like I loved you
Yesterday

I don't love you
Like I loved you
Yesterday

waru!ni lagi 1 lagu yg aku suka dlm album the balck parade selain dr teenagers..try ar layan..best!